PATISSERIE NICOLAS SINT-LAUREINS

Welkom

Wanneer u bij het binnenrijden van het Centrum van Sint-Laureins het marktpleintje aan uw rechterkant vindt, vindt u de bakkerij wat verderop.

Onze producten worden er dagvers geleverd en alle bestellingen worden zeer nauwgezet opgevolgd. De ambachtelijke bereidingswijze van zowel ons brood als gebak vindt zijn oorsprong in de traditie van onze contreien, eerlijke basis ingrediënten en tijd. De tijd nodig om deeg te laten rusten bijvoorbeeld garandeert een betere smaakontwikkeling die zelden nog wordt toegepast. Wij vinden dat vanzelfsprekend.

De toepassing van artisanale methodes, gekoppeld aan methode en automatisering van deze processen maken dat we meerdere regio’s kunnen voorzien van onze producten. Sint-Laureins en het achterland liggen ons na aan het hart. Met deze zaak in hartje Meetjesland willen we met onze producten ook Sint-Margriete, Eede en Bentille kunnen bedienen. Eenmaal u van ons gebak en brood hebt geproefd zal u ook bij uw genodigden bijval oogsten tijdens uw familiefeesten.

Kindertaarten zijn onze specialiteit, stuur ons uw bericht. Gaandeweg is het onze ambitie u ervan te overtuigen dat kwaliteit ook op het vlak van banketgebak en patisserie altijd wint.

Contact formulier

Een huwelijk, jubileum of doopfeest; ieder feest kent een omvang. Een taart
ontwerpen en de grootte ervan aanpassen aan het aantal genodigden is
maatwerk. leder feest heeft ook een eigen glans en we bouwen graag de taart
naar uw wensen. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken, wij horen graag van u.

Adres :

Patisserie Nicolas
Dorpstraat 77
9980 Sint-Laureins

Tel :

09/2281015

E-mail :

sint-laureins@patisserienicolas.be

Openingsuren:
di en do van 07:30 tot 14:00 uur
woe en vrij: van 7:30 tot 18:00 uur
zat: 7-15:30 uur  /  zon: 7-13 uur
Gesloten op maandag

Essential SSL